CNC router

- 2021-08-23-

CNC router

1. Teleso strojaCNC routerje vyrobená z hrubostennej oceľovej rúrkovej konštrukcie. Po analýze a návrhu konečných prvkov poskytuje lôžko pevnú a stabilnú platformu na spracovanie pre obrábací stroj a všetky časti lôžka boli pred spracovaním lôžka bez napätia.

2. Všetky polohovacie ložiská, guľôčkové skrutky, lineárne vedenia a ozubené tyčeCNC routersú podporované centralizovaným aktívnym vyhladzovacím systémom riadiaceho systému obrábacieho stroja. Ide o metódu guľôčkovej skrutky a lineárneho vedenia.

3. Dôležité častiCNC routermodel, systém pohonu, elektrické vreteno, rad vrtákov a vákuové čerpadlo.

4. KaždýCNC routerje štandardne vybavená kompatibilným zásobníkom nástrojov. Tento zásobník nástrojov je riadený CNC systémom novej generácie, vďaka čomu je gravírovací stroj rýchly a spoľahlivý.

5. Vákuový sací stôlCNC routermôžu byť spracované v jednej zóne alebo súčasne, čo zlepšuje efektivitu spracovania stroja. Môže byť sériovo vyrábaný a má vysokú presnosť spracovania.

6. Os ZCNC routerje podporovaný pneumatickým vyrovnávacím systémom, čo je uzavretý prstenec, ktorého funkciou je minimalizovať množstvo vzduchu spotrebovaného pri prevádzke

7CNC routervyužíva integrovaný priemyselný počítačový riadiaci systém na zabezpečenie vysokorýchlostného a vysoko presného obrábania obrábacieho stroja.

CNC Router