Sme  EXCITECH—— Kvalita nás definuje

Globálna prítomnosť, miestny dosah
Excitech sa z hľadiska kvality osvedčil svojou úspešnou prítomnosťou vo viac ako 100 krajinách sveta. S podporou silnej a vynaliezavej predajnej a marketingovej siete, ako aj tímov technickej podpory, ktoré sú dobre vyškolené a odhodlané poskytovať našim partnerom tie najlepšie možné služby, si spoločnosť Excitech získala celosvetovú reputáciu ako jeden z najspoľahlivejších a najdôveryhodnejších poskytovateľov riešení pre CNC stroje. Excitech poskytuje 24-hodinovú továrenskú podporu s tímom skúsených inžinierov, ktorí nepretržite slúžia zákazníkom a partnerom po celom svete.

Záväzok k dokonalosti
Excitech, spoločnosť na výrobu profesionálnych strojov, bola založená s ohľadom na tých najnáročnejších zákazníkov.

Najmodernejšie produkty a zariadenia
Naša široká škála ľahko dostupného vysoko kvalitného portfólia zahŕňa plne automatickú inteligentnú továreň, riešenia výroby panelového nábytku, viacrozmerné 5-osové obrábacie centrá, panelové píly, dvojbodové pracovné centrá a ďalšie stroje určené na spracovanie dreva a ďalšie kľúčové aplikácie.Kvalita nie je nikdy outsourcovaná – celý výrobný proces je starostlivo a systematicky kontrolovaný, aby sa dosiahla zaručená presnosť a kvalita.

Vaše potreby, naša hnacia sila!
Zaviazali sme sa k úspechu vášho podnikania poskytovaním prispôsobených riešení potrebných na dosiahnutie vašich cieľov. Bezproblémová integrácia našich strojov so softvérom a systémom priemyselnej automatizácie zvyšuje konkurenčné výhody našich partnerov tým, že im pomáha dosiahnuť:

Vysoko kvalitné produkty s vysokou efektivitou výroby
Nižšie náklady a tým merateľné úspory
Skrátený čas výroby
Maximalizovaná kapacita pre lepšie zisky
Dramaticky skrátené časy cyklov

Kvalita, servis a orientácia na zákazníka pri vytváraní nekonečnej hodnoty – to sú základy EXCITECH


Globálna prítomnosť, bezstarostný popredajný servis