Oprava a údržba olepovačky hrán radu EF7 Intelligent Processing

- 2021-08-09-

Oprava a údržbaOlepovačka hrán radu EF7 Intelligent Processing

Samotný stroj na olepovanie hrán je vyrobený z kovových materiálov a jeho pracovným predmetom je tiež kov. Preto je pracovným princípom automatického stroja na olepovanie hrán využitie trenia medzi kovmi na dosiahnutie účelu optimalizácie likvidácie. Preto po dlhom čase práce je opotrebovanie pre nás nevyhnutným problémomOlepovačka hrán radu EF7 Intelligent ProcessingAby sa predĺžila životnosť olepovačky hrán a zlepšila pracovná účinnosť olepovačky hrán, je potrebné ju udržiavať a opravovať.

1. Údržba stroja na olepovanie hrán

(1) Podľa pracovného stavu a vzhľadu stroja na olepovanie hrán je možné vykonať niektoré jednoduché údržbárske práce. Napríklad, ak má stroj na olepovanie hrán problém s nestabilným orezávaním hrán v dôsledku uvoľnených skrutiek, stačí nájsť referenčnú hodnotu, utiahnuť skrutky a nastaviť nástroje. Tieto jednoduché problémy je možné opraviť sami, čo môže ušetriť čas a vyhnúť sa stratám vo výrobe spôsobeným prestojmi.

(2) Pomocná rovina orezaniaOlepovačka hrán radu EF7 Intelligent Processingnenájde povrch dosky. Ak sa orezávací predmet nedá pripevniť na bežeckú dosku, bude ťažké zastrihnúť vhodný vlasec. Riešenie je nasledovné: pošlite dlhú dosku s plochým koncom do olepovačky hrán. Keď sa platňa dostane do polohy, ktorá môže zakryť materiál na leštenie, škrabanie, konečnú úpravu a hrubú opravu, zastavte dopravný pás a vezmite dosku. Umiestnite horizontálne a vertikálne referenčné kusy uvedené vyššie na platňu s povrchom ako základom, približte reznú hranu nástroja k okraju platne a počkajte na neskoršie jemné doladenie, aby ste dosiahli požadovaný efekt.

(3) Vyskytol sa problém v lisovacej časti, čo vedie k abnormálnej činnosti zariadenia na orezávanie a leštenie. Riešenie: Pevne pritlačte platňu, aby ste sa uistili, že predná a zadná tesnosť sú konzistentné, potom oprite referenčné pravítko a profilovacie koliesko nástroja na orezávanie o platňu a potom upravte nástroj, kým sa nedosiahne požadovaný efekt.

EF7 Series Intelligent Processing Edge bander