Štruktúra olepovačky hrán radu EF7 Intelligent Processing

- 2021-08-09-

ŠtruktúraOlepovačka hrán radu EF7 Intelligent Processing

Stroj na olepovanie hrán zahŕňa lepenie olepovania hrán, zarovnávanie prednej a zadnej strany, jemné orezávanie, škrabanie hrán a leštenie. Okrem toho je možné podľa potreby pridať predfrézovanie, sledovanie a drážkovanie.

Zariadenie na lepenie okrajov rovnomerne natrie a prilepí dosku na utesnenie okrajov a lepidlo cez špeciálnu štruktúru, aby sa zabezpečila lepšia priľnavosť.

Zariadenie hlava-hlava sa pohybuje cez presné lineárne vodiace lišty, využíva štruktúru automatického profilovania a vysokofrekvenčného vysokorýchlostného motorového rýchleho rezania, aby sa zabezpečilo, že povrch rezu je rovný a hladký.

Finišer sa používa na opravu a spracovanie prebytočného tesniaceho materiálu na hornej a dolnej časti okrajového pásu dosky a na zabezpečenie hladkosti dosky pomocou automatického sledovania formy a vysokofrekvenčného vysokorýchlostného motora. .

Škrabacie zariadenie môže eliminovať stopy zvlnenia spôsobené procesom rezania nelineárneho pohybu orezávania a urobiť hornú a spodnú časť beľového dreva hladšími a upratanými.

Leštiace zariadenie je plát vyčistený a spracovaný bavlneným leštiacim kotúčom. Vďaka lešteniu je povrch olemovania hrán hladší.

Predfrézovanie: Použite dvojité frézy na opätovnú úpravu stôp zvlnenia, otrepov alebo nevertikálnych javov spôsobených panelovou pílou a rezacou pílou po spracovaní, aby ste dosiahli lepší efekt olepovania hrán. Urobte okrajový pás a dosku bližšie k sebe a získajte celkovo lepší a krajší vzhľad.

Drážkovanie: Používa sa na priame otváranie bočných panelov, spodných dosiek atď. skrine, čo je pohodlnejšie a rýchlejšie, aby sa zredukoval proces rezania panelov; možno ho použiť aj na drážkovanie hliníkového obloženia dverných výplní.

EF7 Series Intelligent Processing Edge bander