Ako funguje Smart Factory

- 2021-08-05-

Smart Factory sa spoliehajú na stroje, ktoré pracujú a interpretujú dáta, a to tak na integráciu zákazníkov a obchodných partnerov, ako aj na výrobu a montáž produktov na mieru. Ľudia sú však stále stredobodom výroby, hlavne kontroly, programovania a údržby. Cieľom aSmart Factorynie je nemať ľudí, ale robiť prácu ľudí hodnotnejšou. Stroje v Smart Factory nenahrádzajú ľudí, ale pomáhajú ľuďom robiť ich prácu lepšie. Smart Factory závisí od údržby internetu, používania systému riadenia továrne, môže pomôcť podnikom vybudovať inteligentnú riadiacu platformu, zlepšiť efektívnosť podnikovej výroby, zlepšiť výrobnú kapacitu, vyhnúť sa chybám, zväčšiť silu riadenia prostredníctvom rýchleho a inteligentného spôsobu práce. pomôcť podnikom dosiahnuť štandardizáciu procesu, inteligentné.
Smart Factoryje založená na digitálnej továrni, využíva internetovú technológiu a technológiu monitorovania na posilnenie služieb správy informácií, zlepšenie kontrolovateľnosti výrobného procesu, zníženie ručných zásahov do výrobnej linky a rozumné plánovanie a plánovanie. Zároveň nastavte počiatočné inteligentné prostriedky a inteligentný systém a ďalšie vznikajúce technológie v jednom, aby ste vybudovali efektívnu, energeticky úspornú, zelenú, pohodlnú humanizovanú továreň na ochranu životného prostredia.
Smart Factorymá vlastnú schopnosť zhromažďovať, analyzovať, posudzovať a plánovať. Celá vizuálna technológia sa používa na odvodenie a predikciu a simulačná a multimediálna technológia sa používa na umocnenie reality, aby sa ukázal proces návrhu a výroby. Každý komponent systému môže sám tvoriť najlepšiu štruktúru systému, ktorá má vlastnosti koordinácie, rekombinácie a expanzie. Systém má schopnosť samoučenia a samoúdržby. Preto inteligentná továreň realizuje koordináciu a spoluprácu medzi človekom a strojom a jej podstatou je interakcia človek-stroj.