Ako podniky vyrábajúce panelový nábytok implementujú veľkosériovú výrobu a budujú inteligentnú továreň?

- 2021-07-22-

Na výstave nábytkového vybavenia, ktorá sa nedávno konala v nemeckom Hannoveri, môžete vidieť viac inteligentných zariadení, je vidieť, že inteligentná výroba a výroba informácií sa postupne stali globálnym trendom. K podujatiu sa pridal aj EXCITECH s celkovým riešením smart factory, ktoré ukazuje inteligentné a informatizačné zmeny čínskej výroby pre svetový drevospracujúci priemysel.


Inteligentná továreň na zákazkový nábytkársky priemysel Excitech 4.0 je súborom inteligentných výrobných riešení pre celé továrne. Podľa oblasti, technológie spracovania a výrobnej kapacity továrne zákazníka môžeme vykonať primerané plánovanie priemyselných závodov 4.0 a modernizáciu informácií celej továrne, aby sme realizovali výrobu „nepristávacích panelov“.


S mnohými úspešnými implementáciami a množstvom praktických skúseností má a bude EXCITECH poskytovať zákazníkom inteligentné riešenia, ktoré spĺňajú potreby trhu.


Význam Excitech Smart factory sa neobmedzuje len na znižovanie počtu pracovníkov a zlepšovanie firemného imidžu, podniky môžu každý deň prevádzkovať viaceré smeny výroby.zvýšiť návratnosť investícií.