Nový stroj! Laserové tesnenie EF588GW-LASER, tesnenie úzkych okrajov a PUR sú trojica.

- 2024-07-22-

EXCITECH sa zameriava na vybudovanie inteligentnej továrne a modernizáciu vašej priemyselnej výroby.

1.EXCITECH laserový stroj na olepovanie hrán poskytuje vysoko presné olepovanie hrán a poskytuje konzistentnú a jednotnú povrchovú úpravu na celom povrchu. To je dôležité najmä pri veľkých plochách alebo špičkových produktoch, pretože dokonalá povrchová úprava je veľmi dôležitá.

2.EXCITECH laserový olepovačka hrán je rýchlejšia a efektívnejšia ako tradičná metóda olepovania hrán. Laserová technológia dokáže rýchlo vytvoriť hladké a hladké okraje, čím sa zabezpečí efektívny čas výroby a vyšší výkon.

3. Laserový olepovač okrajov EXCITECH má širokú škálu aplikácií, ktoré možno použiť na spracovanie rôznych materiálov vrátane plastov, dreva, kovu a skla. Táto flexibilita znamená, že produkty môžu mať mnoho rôznych štýlov a povrchových úprav.

4.EXCITECH laserový stroj na olepovanie hrán má zlepšenú odolnosť a nízke nároky na údržbu. Vyžadujú najmenšiu údržbu a majú dlhú životnosť, čo je pre podniky nákladovo efektívna investícia. Laserový olepovač okrajov EXCITECH má výhody presnosti, rýchlosti, všestrannosti, odolnosti a udržateľnosti a je základným nástrojom pre moderný nábytok a drevospracujúcich výrobcov.