Nová etapa, nová budúcnosť! Projekt EXCITECH South Base Phase II bol úspešne ukončený.

- 2024-07-01-


Nová etapa, nová budúcnosť! Projekt EXCITECH South Base Phase II bol úspešne ukončený.

V trende inteligentnej výroby EXCITECH pokračuje v stúpaní do nových výšin v odvetví a ďalej upevňuje svoju pozíciu v odvetví. 28. júna, Zhaoqing Dawang High-tech Industrial Park, južná výrobná základňa EXCITECH, ohlásil slávnostné ukončenie druhej fázy projektu, ktorý je nielen dôležitým míľnikom v procese rozvoja spoločnosti, ale tiež ešte viac posilnil náš viera v budúcnosť inteligentnej výroby.

Slnko pražilo 28. júna rovnako ako vášeň a krv EXCITECH. V Zhaoqing, Guangdong, tejto pulzujúcej krajine, úspešné ukončenie projektu EXCITECH Phase II znamená nový začiatok. Od začiatku projektu EXCITECH rýchlo premenil dizajnový plán na realitu s bezprecedentnou rýchlosťou a efektívnosťou, čo ukazuje dôveru spoločnosti a odhodlanie dobyť trh.


Úspešné dokončenie projektu druhej fázy EXCITECH South Base nielenže položilo pevný základ pre budúci rozvoj spoločnosti, ale tiež výrazne zlepšilo výrobnú kapacitu a kvalitu produktov, vďaka čomu sa naše tempo na trhu stalo pevnejším a silnejším.

Budeme tiež pokračovať v zvyšovaní sily výskumu a vývoja, presadzovaní technologických inovácií v odvetví domácej automatizácie a neustále zavádzaní perspektívnejších, efektívnejších a inteligentnejších riešení, aby sme uspokojili dopyt na trhu.


Projekt EXCITECH South Base Phase II tiež predstaví nový produktový rad, ktorý zahŕňa špičkové zariadenia na uzatváranie okrajov a inteligentnú výrobnú linku na balenie. Tým sa nielen výrazne obohatí produktové portfólio spoločnosti EXCITECH a zvýši sa jej konkurencieschopnosť, ale tiež sa poskytnú diverzifikovanejšie a personalizované služby zákazníkom na celom svete, naši partneri sa prinesú viac obchodných príležitostí a priestoru na rozvoj a tiež sa prinesú pokročilejšie a inteligentnejšie výrobné skúsenosti.

Úspešné zavŕšenie projektu druhej fázy projektu EXCITECH South Base otvára nielen novú kapitolu vo vývoji spoločnosti, ale naznačuje aj naše nekonečné možnosti do budúcnosti. Prijmeme globálny trh s otvorenejším prístupom a preskúmame obrovský svet inteligentnej výroby s globálnymi partnermi.

Žiadny riadok, vyberte si EXCITECH! Tešíme sa na spoluprácu pri vytváraní lepšej budúcnosti a otváraní novej kapitoly inteligentnej výroby.