Laserový stroj na výrobu okrajov od Excitech posúva drevospracujúci priemysel na ďalšiu úroveň.

- 2024-01-17-

Pokročilé senzory a riadiace systémy laserového stroja na olepovanie okrajov umožňujú presné nastavenie intenzity, rýchlosti a distribúcie tepla lasera v závislosti od materiálu a hrúbky panelu. Táto vysoká úroveň automatizácie umožňuje rýchle, efektívne a presné olepovanie hrán, ktoré eliminuje potrebu tradičných lepidiel. V dôsledku toho nevznikajú žiadne stopy po lepidle, pretečenie alebo zmršťovanie, čo vedie k ultra hladkému a dokonale dokončenému produktu.


Stroj je neuveriteľne všestranný a dokáže pracovať s celým radom materiálov vrátane masívneho dreva, dyhy, plastov, PVC a melamínových panelov. Užívateľsky prívetivé rozhranie stroja a intuitívne ovládacie prvky dotykovej obrazovky navyše uľahčujú operátorom rýchle prispôsobenie sa novým dizajnom a šablónam.


Laserový stroj na olepovanie hrán už priťahuje značný záujem zo strany drevospracujúceho priemyslu, pričom výrobcovia nábytku vyjadrujú svoju horlivosť pri implementácii inovatívnej technológie na zlepšenie kvality a účinnosti produktov. Tím technických inžinierov spoločnosti Excitech je pripravený poskytnúť komplexnú podporu, školenia a služby údržby s cieľom zabezpečiť optimálny výkon a dlhú životnosť stroja.