Laserový stroj na olepovanie hrán od spoločnosti Excitech prináša revolúciu v drevospracujúcom priemysle

- 2024-01-10-

Excitech, popredný poskytovateľ pokročilých strojových riešení, nedávno uviedol na trh laserové olepovacie zariadenie hrán, ktoré má výnimočnú kvalitu a efektivitu olepovania hrán. Špičkový stroj využíva pokročilú laserovú technológiu na vytvorenie súvislého a rovnomerného olepovania hrán, čím sa eliminuje potreba tradičného lepidla a zvyšuje sa pevnosť spojenia medzi olemovaním a panelom, výsledkom čoho je odolnejšia a estetickejšia povrchová úprava.


Laserová olepovačka hrán je vybavená intuitívnym dotykovým ovládacím panelom, ktorý operátorom zjednodušuje postup. V spojení so senzormi a pokročilými ovládacími prvkami dokáže stroj presne nastaviť intenzitu lasera, rýchlosť a rozloženie tepla v závislosti od materiálu a hrúbky panelu. Vysoká úroveň automatizácie stroja znamená, že môže pracovať pri vysokých rýchlostiach, čím sa skracuje čas výroby a zároveň sa zabezpečuje kvalita olepovania hrán.


Stroj na olepovanie hrán je vysoko všestranný a osvedčil sa v širokej škále aplikácií vrátane masívneho dreva, dyhy, plastov, PVC a melamínových panelov, vďaka čomu je ideálny na použitie v drevospracujúcich továrňach s rozmanitou ponukou produktov.


Laserový stroj na olepovanie okrajov je teraz k dispozícii na zakúpenie, pričom technickí inžinieri spoločnosti Excitech sú v pohotovosti, aby ponúkli komplexnú podporu, školenia a služby údržby na zabezpečenie optimálneho výkonu a dlhej životnosti stroja. Vďaka svojej pokročilej laserovej technológii a automatizovaným funkciám sa laserové olepovacie zariadenie rýchlo stáva obľúbenou voľbou medzi výrobcami nábytku, ktorí chcú zlepšovať svoje výrobné procesy a dodávať vysokokvalitné produkty.